Accountmanager Werving & Selectie en Interim | Vaste baan | Breda
Ben jij dit?

Ben jij een commercieel talent en heb je een echte drive om te scoren? Ben jij bekend met de werving&selectie en wil je jouw salestalenten verder ontwikkelen? Wil je werken in een snel groeiende organisatie met een start-up mentaliteit? Dan ben jij de match!
Je bent een ondernemende accountmanager! Met jouw commerciële instelling en resultaatgerichtheid, weet jij gericht een netwerk van opdrachtgevers op te zetten. Enerzijds richt jij je op new business, anderzijds weet jij bestaande relaties te onderhouden en uit te bouwen. Door goed in te spelen op de wensen/behoeften weet jij jouw klanten optimaal te bedienen. Je beschikt minimaal over HBO werk- & denkniveau en hebt reeds relevante commerciële werkervaring en/of ervaring binnen de arbeidsbemiddeling.

Is dit jouw organisatie?

Onze opdrachtgever is een gespecialiseerd detacheringsbureau voor professionals. Zij staan bekend als een van de Beste Werkgevers! Zij onderscheiden zich voornamelijk op het gebied van werkgeverschap voor hun interne collega’s en voor de professionals op opdracht. Naast het werkgeverschap zijn zij merkbaar trots op hun organisatie, visie, waardering en het benutten van talent. Ze staan bekend om hun platte structuur, hun korte lijnen, spreken heldere taal en hebben een efficiënte aanpak. Naast leuke collega’s, krijg je veel verantwoordelijkheid en uitdaging in je werk. Onlangs is dit nieuwe kantoor in Breda geopend.

Past dit bij jou?

Als accountmanager ben je een doener die denkt in kansen en oplossingen. Je bent de commercie zelve met goede communicatieve vaardigheden. Je bent niet vies van koude acquisitie. Daarnaast ben je ambitieus en eager om nóg meer te leren en te groeien en je bent een gezellige collega met een positieve instelling. Samen met 2 collega accountmanagers en een regiodirecteur weet je de regio tussen Rotterdam en Breda in kaart te brengen en tot opdrachtgevers te maken. Je werkt samen met accountmanagers van de andere kantoren, een centraal team van recruiters en fieldmanagers die het eerste aanspreekpunt zijn voor de professionals.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

Er is een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden:
• Het salaris 2500 – 3500 Euro per maand obv 40uur, afhankelijk van ervaring;
• Reiskostenvergoeding;
• Telefoon en laptop;
• 28 vakantiedagen;
• Uitgebreide en haalbare bonusregeling;
• Uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden;
• Veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
• Een enthousiast en gezellig team, met veel leuke uitjes.

Solliciteer direct
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67