Business Manager Techniek – Regio Rotterdam – Vaste baan
Ben jij dit?

Je bent ondernemend en een netwerker. Je weet klanten en professionals aan je verbinden doordat je goed luistert en oprecht geinteresseerd bent en doordat je de juiste vragen aan hen stelt. Je hebt zelfvertrouwen en discipline genoeg om pro actief potentiele klanten te benaderen en weet bestaande klanten aan je te binden door goede inhoudelijke gesprekken met hen te voeren. Professionals enthousiasmeer je en weet je altijd weer een stap vooruit te helpen. Jij haalt voldoening uit het bijeen brengen van klanten en professionals en het maken van de ultieme match. Je bent commercieel en overtuigend, je bent communicatief vaardig en verantwoordelijk, je bent gedreven en flexibel. Je beschikt over HBO werk- & denkniveau en hebt minimaal 1,5 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en je hebt affiniteit met techniek.

Is dit jouw organisatie?

Deze detacheerder in de techniek heeft een nuchtere en open cultuur. Het team is jong en er wordt gefocussed gewerkt. Er is zeker ruimte voor een grap, met regelmaat nemen zij elkaar graag in de maling! Deze ondernemende organisatie investeert graag in haar medewerkers, een goed en gedegen inwerktraject is daar zeker ook onderdeel van. Ook daarna is er volop ruimte voor ontwikkeling op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak. Regelmatig zijn er landelijke bijeenkomsten waar naast het delen van inhoud ook bijvoorbeld een escaperoom wordt bezocht. Ook met de professionals wordt regelmatig iets georganiseerd, recent zijn zij nog gaan karten met elkaar.

Past dit bij jou?

Je bent intrinsiek gemotiveerd om het vak van business manager binnen een zeer professionele organisatie verder eigen te maken. Je leert snel en je ontwikkelt je graag. Je investeert graag in de opbouw van klantrelaties en de relatie met professionals.Je werkt graag samen met collega’s en bouwt je eigen team van interim professionals om je heen op. Je werkt planmatig, gedreven en bent doelgericht.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

Er is een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden:
Het salaris is marktconform, tussen de 2400 en 3200 (afhankelijk van salaris);
Lease auto;
Telefoon en laptop;
Lucratieve bonusregeling;
26 vakantiedagen;
Persoonlijke ontwikkelmogelijkheden;
Vrijheid en verantwoordelijkheid;
En een fijne organisatie met leuke evenementen.

Solliciteer direct
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67