Enthousiaste Corporate Recruiter
Ben jij dit?

Vanwege de groeiambitie van deze Consultancy organisatie zijn we voor hen op zoek naar een ondernemende Corporate Recruiter, die de kandidaten gaat vinden en verbinden met de organisatie en hen ook aanneemt. Als Corporate Recruiter vervul je een belangrijke rol binnen de organisatie. Jij zorgt er namelijk voor dat de juiste kandidaat tijdig wordt aangenomen. Je draagt daarbij zorg voor een optimale candidate journey. Je hebt een HBO/WO diploma en tussen de 2 en 4 recruitment ervaring, het is een pré als je dit met IT profielen hebt.

Is dit jouw organisatie?

Onze opdrachtgever is een internationale IT Consultancy organisatie die vele projecten in binnen en buitenland uitvoert. Een zeer ondernemende en ambitieuze organisatie waar nog niet alles in cement gehouwen is en waar meedenken met verfrissende ideeën op prijs wordt gesteld. De cultuur wordt gekenmerkt door ondernemerschap, samenwerking en verantwoordelijkheid. De sfeer is mens- en samenwerkingsgericht, met oog voor elkaar. Men is open en transparant naar elkaar. Er is geen politiek en de lijnen zijn kort. Je maakt onderdeel uit van het HR team en het team is hecht en gezellig.

Past dit bij jou?

In deze functie werk je nauw samen met de collega Corporate Recruiter. Je brengt de behoefte omtrent de vacature in kaart, zet wervingsacties uit, bouwt talentpools op en onderhoudt het contact met de professionals in de pool. Je schrijft wervende en pakkende vacatureteksten om zo de potentiële kandidaten enthousiast te maken. Je gaat actief op zoek naar geschikte kandidaten. Ook bepaal je de juiste wervingsstrategie om op die wijze op alle relevante kanalen zichtbaar te zijn. Je verdere werkzaamheden bestaan uit het doen van de selectie, het voeren van gesprekken en het onderhandelen en afstemmen van arbeidsvoorwaarden (dit laatste hoeft niet direct, dat kan een leertraject zijn). Tot slot denk je actief mee over mogelijke verbeteringen en vernieuwingen binnen de werving & selectie.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

aantrekkelijke primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden;
• de mogelijkheid je eigen rol te definiëren;
• 24 vakantiedagen;
• pensioen;
• laptop en telefoon;
• leuke, ambitieuze en gemotiveerde collega’s met een can-do mentaliteit;
• en een energieke, prettige werkomgeving!

Solliciteer direct
JUSTprofessionals neem contact op
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67