Enthousiaste Recruiter/Fieldmanager Zorgsector
Ben jij dit?

Vanwege de groeiambitie van deze professionele organisatie zijn we voor hen op zoek naar een ondernemende Recruiter/Fieldmanager, die Finance professionals in de zorgsector gaat werven, selecteren en begeleiden. Als Recruiter/Fieldmanager vervul je een belangrijke rol binnen de organisatie. Jij zorgt er namelijk, samen met het recruitment team, voor dat de juiste kandidaat wordt geworven en geselecteerd. Je werkt nauw samen met de salescollega’s én je onderhoudt contact met de gedetacheerde professionals. Je draagt daarbij zorg voor een optimale candidate journey. Je hebt een HBO/WO achtergrond en tussen de 2 en 4 jaar recruitment ervaring.

Is dit jouw organisatie?

Onze opdrachtgever is een professioneel detacheringsbureau, gericht op Finance Professionals in de publieke sector. Een zeer ondernemende en ambitieuze organisatie waar nog niet alles in cement gehouwen is en waar meedenken met verfrissende ideeën op prijs wordt gesteld. De cultuur wordt gekenmerkt door ondernemerschap, samenwerking en verantwoordelijkheid. De sfeer is mens- en samenwerkingsgericht, met oog voor elkaar. Men is open en transparant naar elkaar. Je maakt onderdeel uit van het Recruitmentteam van 6 collega’s en het team is hecht en gezellig.

Past dit bij jou?

In deze functie werk je nauw samen met je collega’s. Je brengt de behoefte omtrent de vacature met je sales collega’s, zet wervingsacties uit, bouwt talentpools op en onderhoudt het contact met de professionals. Je schrijft wervende en pakkende vacatureteksten om zo de potentiële kandidaten enthousiast te maken en je gaat actief op zoek naar geschikte kandidaten. Ook bepaal je de juiste wervingsstrategie om op die wijze op alle relevante kanalen zichtbaar te zijn. Je verdere werkzaamheden bestaan uit het doen van de selectie, het voeren van gesprekken en het onderhandelen en afstemmen van arbeidsvoorwaarden (dit laatste hoeft niet direct, dat kan een leertraject zijn). Tot slot denk je actief mee over mogelijke verbeteringen en vernieuwingen binnen de werving en selectie.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• 25 vakantiedagen;
• goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
• laptop en telefoon;
• leuke, ambitieuze en gemotiveerde collega’s met een can-do mentaliteit;
• en een energieke, prettige werkomgeving!

Solliciteer direct
JUSTprofessionals neem contact op
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67