Fieldmanager met planning skills – Vaste baan
Ben jij dit?

Je houdt ervan om snel te schakelen en je vindt het heerlijk als geen dag hetzelfde is. Je bent een echte planner en zorgt ervoor dat je altijd goed overzicht hebt over jouw werkzaamheden, het interim team en de behoefte van de opdrachtgevers. Je bent communicatief sterk en staat in goed contact met zowel de interim professionals als de opdrachtgevers. Je bent mensgericht, stressbestendig, flexibel en wilskrachtig. Je hebt aantoonbare affiniteit met de IT branche, beschikt over HBO werk- & denkniveau en hebt ca. 3-5 jaar ervaring in een fieldmanagersrol.

Is dit jouw organisatie?

Voor het staffing onderdeel van onze opdrachtgever zoeken wij een fieldmanager/service delivery consultant. Onze klant is een zeer mensgerichte organisatie met verschillende vestigingen in Nederland. Belangrijk bij onze klant zijn de medewerkers. Deze staan echt centraal. Dit ervaar je door de focus op kennisontwikkeling, de korte lijnen en de persoonlijke begeleiding. Jouw ambities zijn belangrijk en er is alle ruimte om deze waar te maken.

Past dit bij jou?

Samen met jouw collega, plan je de interim professionals op een zo optimaal mogelijke manier bij de opdrachtgevers in. Je borgt de opkomst en bezetting van de interim professionals en anticipeert hierop. Je staat in nauw contact met de opdrachtgevers om de bezetting steeds weer optimaal te houden. Je hebt goed oog voor het team van interim professionals en weet hen goed aan je te binden. Je signaleert wanneer het team uitgebreid moet worden en schakelt intern met collega’s om dit te realiseren. Bij escalaties ben jij de juiste gesprekspartner voor opdrachtgevers en interim professionals. Het betreft een functie in Utrecht.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?
  • Er is een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden:
  • Het salaris ligt tussen 3500-4200 Euro per maand;
  • Lease auto en brandstofvergoeding privé kilometers in binnen- en buitenland;
  • Onkostenvergoeding;
  • Bonusregeling en winstdeling;
  • 26 vakantiedagen;
  • Goede opleidings- en trainingsmogelijkheden;
  • Veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
  • En uiteraard een enthousiast en gezellig team, met leuke teamuitjes.
Solliciteer direct
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67