Key Accountmanager Rotterdam
Ben jij dit?

Het commercieel uitbouwen en het relatiebeheer van grote accounts geeft jou veel energie! Je staat altijd in nauw contact met jouw klanten en bent hen het liefst een stap voor in het bieden van oplossingen voor hun issues. Jij gaat echt voor partnership! Je hebt ervaring in relatiebeheer en accountmanagement van belangrijke klanten en in het uitbrengen van offertes. Ook aanbestedingstrajecten zijn jou niet vreemd. Een kleinere, zeer ondernemende organisatie met korte lijnen en directe communicatie, daar voel jij je als een vis in het water. Vrijheid en verantwoordelijkheid is de basis waarop jij wilt werken en wilt meedenken. Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in de branche, waaronder in de rol van accountmanager van grote accounts.

Is dit jouw organisatie?

Onze opdrachtgever is een kleine uitzendorganisatie, gespecialiseerd in de logistieke en transportbranche. Hier ben je geen nummer! Iedereen kent elkaar en het team opereert ook echt als een team; mét elkaar en voor elkaar. De grote accounts vormen een zeer belangrijk onderdeel van het resultaat en zijn ook al jaren tevreden klant. Een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid en echt naast de klant staan, dat maakt dit bureau uniek.

Past dit bij jou?

De 2 tot 3 grote accounts onder jouw beheer, bedien je als een echte partner. Je speelt in op de wensen van de klant en denkt altijd in oplossingen en in wat er wél kan. Je brengt DMU’s in kaart, voert tarief onderhandelingen, werkt mee aan offertes en zorgt voor optimaal tevreden klanten. Je voelt je als het ware eigen ondernemer richting jouw accounts.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

Het salaris is afhankelijk van ervaring;
Er is een goed bonussysteem;
Naast 25 vakantiedagen is er ook 6,5 ATV dag;
Er is een netto onkostenvergoeding;
Lease auto, telefoon en laptop.

Solliciteer direct
JUSTprofessionals neem contact op
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67