SR. CORPORATE RECRUITER | VASTE BAAN | AMSTERDAM
Ben jij dit?

Recruitment kent voor jou geen geheimen en het opzetten van een nieuwe afdeling is voor jou een mooie uitdaging. Je beheerst vanzelfsprekend alle technieken om aan de juiste professionals te komen. Je voert uitstekend stakeholdermanagement, kunt goed behoefte uitvragen en adviseren. Je bent creatief in arbeidsmarktcommunicatie en weet in de persoonlijke gesprekken met professionals de juiste kritische vragen te stellen en hen vooral ook te enthousiasmeren.

Is dit jouw organisatie?

Onze opdrachtgever is een landelijke organisatie in de zakelijke dienstverlening, met ruim 10 vestigingen door het land. Zij zijn tevens onderdeel van een internationaal netwerk. De afdeling Talent Acquisition telt ruim 30 medewerkers die met elkaar elke dag alle business lines ondersteunen. Dit nieuwe onderdeel richt zich op Talent Acquisition voor de stafafdelingen en in het bijzonder op de management assistenten. Het team is informeel, gezellig en zeker ook heel gedreven om de juiste professionals te werven en aan de organisatie te verbinden. Er is veel aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, voor de work-life balance en voor onderlinge samenwerking en verbondenheid.

Past dit bij jou?

De senior corporate recruiter houdt zich bezig met het opzetten van deze nieuwe afdeling binnen Talent Acquisition, dus je moet goed kunnen aanpakken en het leuk vinden iets nieuws op te starten. Het is van belang dat je goede kennis hebt van de markt en bij voorkeur bekend bent met de profielen van management assistants.
Goed stakeholdermanagement is van belang, evenals employer branding en arbeidsmarkt communicatie. Uiteraard word je in dit laatste ook ondersteund door Marketing en HR, daar werk je dan ook mee samen. Je bezoekt en adviseert stakeholders, bent mede verantwoordelijk voor employer branding en geeft arbeidsmarktcommunicatie vorm. Je searcht en spreekt kandidaten, geeft het gehele proces van werving en selectie vorm en in afstemming met HR bespreek je tevens de arbeidsvoorwaarden en voer je het aanname gesprek. De opmaak van contracten e.d. wordt uit handen genomen door HR.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend:
• Een vast salaris tot ca. 3500;
• Lease auto;
• 32 vakantiedagen;
• Prestatieafhankelijke bonus;
• Pensioen 50%/50%;
• bedrijfsfitness, studieverlof regelingen, collectieve verzekeringen;
• Vele leuke teamuitjes waarbij je je collega’s goed leert kennen.

Solliciteer direct
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67