Vestigingsmanager FinTech – Regio Eindhoven – Vaste baan
Ben jij dit?

Je bent ondernemend, een netwerker en je bent een echte bouwer. Je bouwt jouw team op en tegelijk bouw je aan een netwerk van klanten en professionals. Als leider van jouw team ben je inspirerend, maak je een helder en goed doordacht plan en je evalueert en monitort dit consequent. Je weet jouw team te motiveren en steeds een stap verder te brengen. Met jouw commerciële instelling weet jij de business goed op te bouwen. Je begrijpt de thema’s en belangen van zowel jouw klanten als jouw kandidaten. Jij haalt voldoening uit het acquireren en goed onderhouden van netwerken van klanten en kandidaten. Met uiteraard als ultiem doel deze partijen bij elkaar brengen door het maken van de juiste match.
Je bent zelfstandig, overtuigend, communicatief vaardig, verantwoordelijk, flexibel, extravert en gedreven. Je beschikt over HBO werk- & denkniveau en hebt minimaal 3 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, affiniteit met FinTech en data en bij voorkeur een netwerk opgebouwd in Eindhoven.

Is dit jouw organisatie?

Deze detacheerder in FinTech professionals is onderdeel van een bestaande organisatie met een mooi trackrecord. Deze ondernemende organisatie heeft een uniek eigen karakter welke zich kenmerkt door grote onderlinge betrokkenheid en focus op samenwerking. Als detacheerder stellen zij alles in het werk om goed werkgeverschap invulling te geven. Er is volop ruimte voor ontwikkeling op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak.

Past dit bij jou?

Je bouwt je eigen team op en daarnaast bouw je actief aan het netwerk van zowel klanten als professionals. Op basis van jouw commercieel plan, werk je samen aan de omzetdoelstellingen. Je krijgt energie van sales en van het samen met je team realiseren van doelen. Je bent het gezicht van de vestiging en hebt plezier in het dragen van verantwoordelijkheid voor resultaten en het reilen en zeilen van de vestiging.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

Naast veel aandacht voor ontwikkeling en gezamenlijke, mooie evenementen, is er een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden:
Het salaris is marktconform;
Lease auto;
Telefoon en laptop;
Bonusregeling;
25 vakantiedagen;
Persoonlijke ontwikkelmogelijkheden, waaronder inzet van coaches;
Goede opleidings- en trainingsmogelijkheden;
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Solliciteer direct
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67