Consultant Technische detachering in Breda
Ben jij dit?

Je bent eager om te scoren, ziet altijd kansen en je werkt graag met mensen. Daarnaast ben je leergierig en leg je makkelijk contacten. Je krijgt veel energie van het voeren van gesprekken met zowel (potentiële) klanten als kandidaten en hen beide helpen aan de perfecte match natuurlijk! Je hebt een HBO diploma en tot 2 jaar ervaring in een commerciële functie.

Is dit jouw organisatie?

Onze opdrachtgever is een informele uitzendorganisatie met drie locaties in het land, gespecialiseerd in technische functies. Het team in Breda van drie collega’s, zoekt er een vierde collega bij! Het team opereert ook echt als een team; mét elkaar en voor elkaar. Er wordt veel geïnvesteerd in onboarding, training en persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je alle fijne kneepjes van het vak ultiem goed en kun je vervolgens ook verder bouwen aan je ontwikkeling en carrière pad.

Past dit bij jou?

Je werft technische professionals en weet hen te enthousiasmeren om met jou in gesp[rek te gaan over hun vervolgstap. Anderzijds benader je (potentiële) klanten om hun behoefte op het personele vlak te bespreken. Vervolgens verbind je steeds de juiste professional met dié organisatie waar hij of zij het beste past. Professional blij, klant blij en jij blij! Je werkt samen in dit hechte team van collega’s en je voelt je als het ware eigen ondernemer richting jouw klanten en kandidaten. Je bezoekt naast klanten natuurlijk ook beurzen, technische scholen, etc om altijd up to date te zijn en je netwerk te vergroten.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

Een prima salaris, afhankelijk van ervaring;
Er is een motiverend bonussysteem;
30 vakantiedagen;
Telefoon, laptop en na 1 jaar een leaseauto;
Altijd is er een gezellige vrijmibo en vele andere leuke uitjes.

Solliciteer direct
JUSTprofessionals neem contact op
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67