Wat maakt ons uniek

Onze eigen manier van werken in combinatie met de Werkgeluk Methode maakt ons uniek. Wij zijn een kleine bemiddelaar met een zeer groot netwerk! Dat betekent korte lijnen, direct contact, snelheid en altijd maatwerk. We zijn transparant in onze werkwijze en hechten grote waarde aan ons netwerk. Daarom doen wij drie beloften, waar wij ons altijd aan houden.

De 3 beloften van JUSTprofessionals

 
Het draait om jou en jouw werkgeluk;
Werkgeluk ziet er voor iedereen anders uit, maar leidt altijd tot hetzelfde resultaat: betrokkenheid, plezier en succes. Dat realiseren is onze uitdaging. Daarbij is het voor ons vanzelfsprekend dat professional en werkgever altijd met één vaste partner gedurende de gehele bemiddelingsprocedure samenwerken. Door onze kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid zijn we flexibel en leveren we altijd maatwerk.

Ons netwerk wordt jouw netwerk;
Door middel van ons grote en betrokken netwerk brengen wij professionals en werkgevers met elkaar in verbinding. Ook delen wij kennis tijdens workshop avonden, masterclasses en netwerkbijeenkomsten.

Heldere en transparante samenwerking;
Bij ons geen verrassingen. We maken heldere en transparante afspraken. Deze komen we ook na. Want we zijn je ook graag volgende keer weer van dienst. We vertellen je niet alleen precies wat je wanneer van ons kunt verwachten, we geven je ook feedback en advies waar je weer een stap mee vooruit kunt.

JUSTprofessionals is partner van: