Onze werkwijze

Oriënteer jij je op een nieuwe uitdaging of vervolgstap binnen HR/Recruitment, Commercie of Zakelijke Dienstverlening? We maken graag een afspraak om jou persoonlijk goed te leren kennen. Aan de hand van onze Werkgeluk Methode brengen we samen in kaart wat werkgeluk voor jou betekent. Zo kunnen we adviseren bij welke organisaties en vacatures jij past.

Persoonlijke betrokkenheid vinden wij van groot belang om tot een succesvolle verbinding tussen jou en de organisatie te komen. Daarom is jouw partner van JUSTprofessionals ook degene die met de toekomstig werkgevers contact heeft. Zo houden we de lijnen kort. Vanuit deze persoonlijke betrokkenheid houden wij ook na bemiddeling graag contact. Omdat we willen weten hoe het persoonlijk met jou gaat en om indien gewenst te sparren over je loopbaan.

Werkgeluk

Lees verder

HR/Recruitment,

Commercie, Zakelijke Dienstverlening

Lees verder

Vast en Interim

Lees verder

De 3 beloften van JUSTprofessionals

Het draait om jou en jouw werkgeluk;
Werkgeluk ziet er voor iedereen anders uit, maar leidt altijd tot hetzelfde resultaat: betrokkenheid, plezier en succes. Dat realiseren is onze uitdaging. Daarbij is het voor ons vanzelfsprekend dat professional en werkgever altijd met één vaste partner gedurende de gehele bemiddelingsprocedure samenwerken. Door onze kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid zijn we flexibel en leveren we altijd maatwerk.

Ons netwerk wordt jouw netwerk;
Door middel van ons grote en betrokken netwerk brengen wij professionals en werkgevers met elkaar in verbinding. Ook delen wij kennis tijdens workshop avonden, masterclasses en netwerkbijeenkomsten.

Heldere en transparante samenwerking;
Bij ons geen verrassingen. We maken heldere en transparante afspraken. Deze komen we ook na. Want we zijn je ook graag volgende keer weer van dienst. We vertellen je niet alleen precies wat je wanneer van ons kunt verwachten, we geven je ook feedback en advies waar je weer een stap mee vooruit kunt.

JUSTprofessionals is partner van: