Onze werkwijze

Professionals die bijdragen aan de organisatiedoelstellingen, dat is waar wij voor staan. Of het nu om aanstormend talent gaat, meer ervaren professionals of om leiders binnen een organisatie; professionals die werkgeluk ervaren, zijn meer betrokken, bevlogen en succesvol. En bovendien duurzaam inzetbaar. Aan de hand van onze Werkgeluk Methode brengen we de (interim) vacature en de organisatie in kaart. We kijken hierbij niet alleen naar wat vandaag nodig is, maar ook wat er in de toekomst van belang is. Zo kunnen we de juiste professional uit ons uitgebreide netwerk selecteren en presenteren.

Voorgedragen professionals zijn zorgvuldig gescreend en kennen wij persoonlijk door middel van diepte interviews, referentieonderzoek en optionele assessments. Wij dragen alleen de allerbeste professionals voor; die professionals waarvan wij met zekerheid durven zeggen dat zij perfect passen bij de doelen, ambitie en cultuur van jouw organisatie.

Talent creëren

Duidelijkheid en transparantie in het proces vinden wij van groot belang. Wij zorgen dan ook voor goede en open communicatie. Wij denken graag in oplossingen. Wij weten dat talent niet in alle gevallen direct voorhanden is, daarom dragen we graag bij aan het creëren van talent. Middels o.a. ons masterclass programma helpen wij jonge professionals hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Wil je hier meer informatie over, neem dan gerust contact met ons op.

Werkgeluk

Lees verder

HR/Recruitment,

Commercie, Zakelijke Dienstverlening

Lees verder

Vast en Interim

Lees verder

De 3 beloften van JUSTprofessionals

Het draait om jou en jouw werkgeluk;
Werkgeluk ziet er voor iedereen anders uit, maar leidt altijd tot hetzelfde resultaat: betrokkenheid, plezier en succes. Dat realiseren is onze uitdaging. Daarbij is het voor ons vanzelfsprekend dat professional en werkgever altijd met één vaste partner gedurende de gehele bemiddelingsprocedure samenwerken. Door onze kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid zijn we flexibel en leveren we altijd maatwerk.

Ons netwerk wordt jouw netwerk;
Door middel van ons grote en betrokken netwerk brengen wij professionals en werkgevers met elkaar in verbinding. Ook delen wij kennis tijdens workshop avonden, masterclasses en netwerkbijeenkomsten.

Heldere en transparante samenwerking;
Bij ons geen verrassingen. We maken heldere en transparante afspraken. Deze komen we ook na. Want we zijn je ook graag volgende keer weer van dienst. We vertellen je niet alleen precies wat je wanneer van ons kunt verwachten, we geven je ook feedback en advies waar je weer een stap mee vooruit kunt. ons kunt verwachten, we geven je ook feedback en advies waar je weer een stap mee vooruit kunt.

JUSTprofessionals is partner van: