Energieke Projectmanager Techniek
Ben jij dit?

Je bent een commercieel gedreven verbinder van klanten en talenten. Je bent gemotiveerd om een goed netwerk van opdrachtgevers en professionals op- en uit te bouwen, waarbij je wordt ondersteund door een recruiter. Je bent oprecht geinteresseerd in de ander en wilt hen een stap voorwaarts helpen. Daarmee genereer je opdrachten, waar je hun wensen en behoeften goed in kaart brengt en vertaalt in de juiste oplossing; dat geeft jou energie! Je hebt je MBO of HBO opleiding afgerond en hebt minimaal 2 jaar ervaring in accountmanagement en/of recruitment. Daarnaast ben je betrokken, leergierig en je denkt in kansen.

Is dit jouw organisatie?

De technische detacheerder waar wij een Projectmanager voor zoeken, kent een fijne en informele sfeer. Alles is erop gericht om het de kandidaten en klanten naar hun zin te maken en goed te helpen. Het bureau staat bekend om hun persoonlijke betrokkenheid en vakinhoudelijke kennis, waarmee zij steeds in staat zijn om kwaliteit te bieden. Zij leieden de professionals op in hun eigen vakscholen; hiermee kunnen zij ondanks de schaarste op de markt toch de opdrachtgevers helpen.

Past dit bij jou?

Je hebt affniteit en/of kennis van techniek, je bent contactueel en gedreven ingesteld. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en daarmee geef je het gehele proces van bemiddeling van technische professionals vorm. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers als professionals en je begeleidt de professionals in hun persoonlijke ontwikkeling. Je genereert nieuwe opdrachten, bezoekt bedrijven, overlegt met de collega’s, spreekt professionals over hun ontwikkeling en vervolgstappen en bemiddelt hen naar een mooie nieuwe opdracht.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

Het vaste salaris is afhankelijk van je ervaring en loopt tot 3750,- Euro bruto obv 40 uur, exclusief een goede bonusregeling, je hebt 25 vakantiedagen, ATV dagen en uiteraard krijg je een lease auto, telefoon en een laptop van de zaak. En daarbij; een fantastisch team en volop ontwikkelmogelijkheden!

Solliciteer direct
JUSTprofessionals neem contact op
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67