Recruiter financiële professionals
Ben jij dit?

Je bent geïnteresseerd wat mensen drijft en legt makkelijk contact. Je bent nieuwsgierig en leergierig ingesteld. Bovendien krijg je energie van het searchen naar de juiste kandidaten en van het enthousiasmeren van hen om in gesprek te komen. Je werkt graag samen met de consultants die de opdrachten verwerven en weet samen met hen steeds te komen tot een haarscherpe formulering van de gewenste competenties. Tot slot vindt je het prettig om voor bedrijven te searchen met een maatschappelijk belang. Je hebt een HBO / WO achtergrond en minimaal 3 jaar relevante ervaring.

Is dit jouw organisatie?

Onze opdrachtgever is een zeer professionele begeleider van financiële carrières. Zij spreken zowel met opdrachtgevers als professionals altijd op inhoud, kunnen goed adviseren en meedenken. Vanuit hun prachtige locatie werkt een hecht en ervaren team samen met een zeer hoge mate van vrijheid, ondernemerschap en vrijheid.

Past dit bij jou?

Je werft financiële professionals voor vaste banen binnen de zorgsector; dus financials voor GGZ instellingen, ziekenhuizen, etc. Zowel cure als care. Je bent echt bouwer, maar je onderhoudt de relaties vooral ook goed.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

Een prima salaris, afhankelijk van ervaring;
Er is een motiverend bonussysteem;
Telefoon en laptop;
Een ervaren team waarin plezierig wordt samengewerkt;
Veel vakinhoudelijke en netwerkbijeenkomsten.

Solliciteer direct
JUSTprofessionals neem contact op
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67