Sr. Consultant in de financiele detachering
Ben jij dit?

Als zeer ervaren consultant in de financiële detachering ben je toe aan een volgende stap. Een functie waarin vakmanschap, vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid bij elkaar komen. Je hebt een HBO / WO achtergrond en minimaal 3 jaar relevante ervaring.

Is dit jouw organisatie?

Onze opdrachtgever is een zeer professionele begeleider van financiële carrières. Zij spreken zowel met opdrachtgevers als professionals altijd op inhoud, kunnen goed adviseren en meedenken. Vanuit hun prachtige locatie werkt een hecht en ervaren team samen met een zeer hoge mate van vrijheid, ondernemerschap en vrijheid.

Past dit bij jou?

Je bemiddelt financiële professionals op interim basis. Deze financiële experts zijn veelal ZZP-ers. Vanwege de ontwikkelingen binnen de zorg, zien zij hier nog verdere groeimogelijkheden voor hun dienstverlening. Je richt je dus op je zorg branche in de volle breedte; van GGZ instellingen tot ziekenhuizen, zowel cure als care. Je bent echt een relatiebouwer en een relatiebeheerder. Klantbenadering gebeurt altijd richting ‘warme’ bedrijven. Op het vlak van recruitment is er ondersteuning.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

Een prima salaris, afhankelijk van ervaring;
Er is een motiverend bonussysteem;
Telefoon, laptop en leaseauto;
Veel vakinhoudelijke en netwerkbijeenkomsten.

Solliciteer direct
JUSTprofessionals neem contact op
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67