Senior Consultant executive Search.
Ben jij dit?

Verantwoordelijkheid, vertrouwen, vrijheid, teamspeler, strategisch gesprekspartner en lange termijn relaties; zijn deze termen op jou van toepassing? Dan is de functie van Business Manager op jou van toepassing.

Is dit jouw organisatie?

Onze opdrachtgever is een executive search bureau, gericht op Finance professionals. Zij adviseren, coachen en begeleiden Finance professionals gedurende hun loopbaan en behartigen hun belangen gedurende hun stap naar een nieuwe baan, of deze nu op interim of op vaste basis is. De cultuur is betrokken, down to earth en ondernemend. Zij bieden hun professionals ontwikkeling, échte aandacht en natuurlijk de mooiste banen en opdrachten. Daartoe hebben zij een mooie portefeuille aan warme relaties die zij door en door kennen en die vanwege betrouwbaarheid en deskundigheid op hen bouwen.

Past dit bij jou?

Als Business Manager ben je een kalme en betrouwbare adviseur voor klanten en professionals. Ondersteund door een team executive searchers weet je opdrachtgevers en professionals op kundige en prettige wijze met elkaar te verbinden. Er wordt altijd vanuit de drijfveren van de professional gehandeld; alleen dan komen de beste en de meest duurzame verbindingen tot stand. Het blijven verbinden en volgen van professionals draagt bij aan de lange termijn relaties die onze opdrachtgever zo belangrijk vindt en die het succes bepalen.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

Jij wilt graag onderdeel zijn van een cultuur die gericht is op kwaliteit leveren en duurzame relaties bouwen en onderhouden. En natuurlijk moet jouw werk aansluiten bij jouw passie, talenten en ambities. Dit kun je van onze opdrachtgever verwachten; dit is immers waar zij voor staan richting hun netwerk én uiteraard ook intern. Je krijgt hier ruimte om het verschil te maken en mee te bouwen aan groei en resultaten. Een zelfstandige rol als sparringpartner, waarbij je alles wat je nodig hebt om zorgeloos te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon, leaseauto en bevlogen en ervaren team collega’s. Salaris is uitstekend en gebaseerd op ervaring, daarnaast is er een bonusregeling voor het team in zijn geheel, om samenwerking te belonen en te vieren.

Solliciteer direct
JUSTprofessionals neem contact op
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67