Diverse interessante functies binnen de personeelsbemiddeling

: JUSTprofessionals is specialist in de bemiddeling van HR-, Recruitment-, Sales- en Managementfuncties binnen de arbeidsbemiddelingsbranche. Denk aan functies als recruitment specialist, accountmanager, zgn. 360 graden consultant, vestigings- en teamleider, regiomanager, business unit manager en directie posities.

Is dit jouw organisatie?

JUSTprofessionals werkt voor zowel uitzendorganisaties als werving & selectie- en detacheringsbureaus, van klein tot groot en van generalist tot specialist. Wij hebben vacatures in heel Nederland. Wij kennen de organisatie altijd goed en persoonlijk en ook de (toekomstige) collega’s.

Past dit bij jou?

In een functie-onafhankelijk interview brengen we samen met jou in kaart welke functie en organisatie goed bij jou past. Welke verantwoordelijkheid past bij jou en waar word je gelukkig van in je werk; dit brengen we graag goed in kaart, zodat wij daar de passende vervolgstap bij kunnen aanbieden. Wil je een keer vrijblijvend sparren of je momenteel nog goed op je plek zit, weet ons dan ook zeker te vinden! Wij stellen vragen die je aan het denken zetten en denken graag met je mee.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

Arbeidsvoorwaarden, zowel de primaire als de secundaire, moeten passen bij jou en de nieuwe stap die je gaat nemen. Net als de wijze waarop met beloning en waardering wordt omgegaan. Transparantie hierin vinden wij van belang zodat er altijd over en weer helderheid is.

Solliciteer direct
JUSTprofessionals neem contact op
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67