JUSTprofessionals kent zowel de zijde van de professional als van de werkgever. Daardoor weten we als geen ander dat de zoektocht naar een andere baan of naar het juiste talent maatwerk is. Werkgeluk creëren is daarbij onze missie.

Werkgeluk ziet er voor iedere professional anders uit, maar leidt altijd tot hetzelfde resultaat: betrokkenheid, plezier en succes. Daar profiteren professional en werkgever beide van. Wij realiseren werkgeluk door de wijze waarop wij professionals en werkgevers met elkaar verbinden.

Werkgeluk Methode

Wij gebruiken een concrete en no nonsense methode om alle elementen die leiden tot werkgeluk in kaart te brengen. Deze methode is gebaseerd op 4 bouwstenen; Talent & Vaardigheden; Doelen & Drijfveren; Cultuur & Omgeving; Beloning & Waardering. De verhouding en mate waarin deze bouwstenen bijdragen aan werkgeluk is maatwerk, het is voor iedere professional en elke organisatie anders. Onze dienstverlening is er helemaal op ingericht om deze factoren inzichtelijk te krijgen en op elkaar aan te laten sluiten.

JUSTprofessionals werkgeluk

Werkgeluk

Lees verder

HR-, Recruitment- en

Salesfuncties

Lees verder

Vast en Interim

Lees verder

JUSTprofessionals is partner van: