Resultaatgerichte en commerciële junior salesmanager in Rotterdam in de technische detachering
Ben jij dit?

Je bent gedreven en resultaatgericht. Met jouw commerciële houding, creatieve inslag en goede dosis mensenkennis weet jij commerciële successen te behalen. Successen waarbij een win-win situatie centraal staat. Dat maakt jou ook zo succesvol. Je zoekt een dynamische baan met veel uitdaging. Je past goed in een omgeving waar ruimte is voor vrijheid en creativiteit en waar op output gestuurd wordt. Je hebt reeds ervaring in de personeelsbemiddeling, bij voorkeur binnen de financiële detachering. Je bent gericht op ontwikkeling en groei. Je bent leergierig en energiek en je vindt afwisseling in je baan heel belangrijk. Je bent gedreven om groei te realiseren in resultaat en in jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en je bent jezelf; sociaal, flexibel, communicatief sterk met passie voor commercie.

Is dit jouw organisatie?

• Onze opdrachtgever is een gespecialiseerde detacheringsorganisatie in Techniek;
• Een organisatie waar samenwerken en samen vieren centraal staat;
• De organisatie is professioneel, persoonlijk, commercieel gedreven en sterk gericht op ontwikkeling;
• De cultuur is informeel, laag drempelig, open en transparant.

Past dit bij jou?

Je acquireert (potentiële) klanten, bezoekt klanten, bespreekt hun thematieken en ook de interim opdrachten, je onderhoudt de contacten, je screent de bij jou aangeleverde kandidaten door jouw recruitment collega’s, soms recruit jij mee, je matcht de juiste kandidaten voor de opdrachten en je begeleidt het gehele bemiddelingsproces. Tot slot zorg je ervoor dat je goed op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de markt.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

• Een salaris tussen de € 2200 – 2500 obv 40uur, afhankelijk van jouw ervaring;
• Er is een zeer gunstige bonusregeling;
• Een telefoon, een laptop en een leaseauto na een jaar;
• toegang tot veel trainings- en opleidingsmogelijkheden;
• Vele leuke team evenementen waarbij je je collega’s goed leert kennen, waaronder uitstapjes en bedrijfsborrels en -feesten.

Solliciteer direct
JUSTprofessionals neem contact op
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67