Startend Consultant in de regio Breda.
Ben jij dit?

Je bent leergierig, zoekt afwisseling in een baan, bent graag in contact met mensen, houdt van samenwerken én je hebt een commerciële instelling; dan is dit wellicht een mooie baan voor jou!

Is dit jouw organisatie?

Onze opdrachtgever is een bureau dat technische engineers detacheert bij verschillende organisaties. Samen met een leuk team van zowel startende als meer ervaren consultants breng je opdrachtgevers en professionals met elkaar in verbinding. De sfeer is informeel, no nonsens, veel humor en sterk gericht op samenwerking en met elkaar tot de beste resultaten komen.

Past dit bij jou?

Als consultant bezoek je nieuwe en bestaande klanten, werf je kandidaten, adviseer je beiden en breng je de mooiste matches tot stand. Uiteraard ben je niet op de korte termijn gericht; je houdt contact met je klant en kandidaat en monitort of alles goed blijft verlopen. Om deze functie succesvol te vervullen dien je naast commerciële vaardigheden ook communicatief sterk te zijn. Je weet makkelijk contact te maken en een band op te bouwen met zowel klanten als kandidaten.

Is dit de waardering en beloning waar je naar op zoek bent?

Jij wilt graag onderdeel zijn van een organisatie waar geen dag hetzelfde is, waar men graag met elkaar samenwerkt en waar ze elkaar succes gunnen en deze ook graag vieren met elkaar. Het salaris hangt ervan af of je al ervaring hebt of niet en start vanaf 2500 vast (uiteraard hoger bij ervaring!). Er is een mooi bonusregeling, waar je zowel individueel als per team invloed op hebt. Je krijgt een leaseauto om je klanten te bezoeken, een telefoon om met je netwerk in contact te blijven en een laptop om goed je werk te kunnen doen. Vrije dagen zijn uiteraard ook belangrijk, daarom krijg je er maar liefst 29 per jaar!

Solliciteer direct
JUSTprofessionals neem contact op
JustProfessionals
 welkom@justprofessionals.nl
06 55 12 86 00
010 307 64 67